Registratie

Lions Club Roeselare organiseert jaarlijks een filmgala ten voordele van het goede doel. Op 18 november 2021 vindt de 11de editie plaats. Voor deze editie wordt de volledige Cityscoop afgehuurd en rollen we exclusief de rode loper uit. Na de filmvoorstelling kunt u genieten van een sprankelende receptie.

Met de integrale opbrengst van dit filmgala zal Lions Club Roeselare lokale projecten tegen ‘kinderarmoede’ ondersteunen.

Het filmgala in Cityscoop is een evenement en opteert ervoor om gebruik te maken van het Covid Safe Ticket (CST). We willen hiermee benadrukken dat alles coronaproof moet verlopen. Alle aanwezigen zullen op donderdag 18 november moeten kunnen aantonen onder de vorm van een QR-code dat ze beschikken over een vaccinatiecertificaat of negatieve PCR-test afgenomen in de 48 uur voor het filmgala.

Voor de praktische regeling zodat alles coronaproof kan gebeuren, vragen wij ook u te registreren en de filmkeuze door te geven. Op deze manier kunnen we ook een optimale spreiding van aankomst en zaalschikking bewerkstelligen.