Filmgala 2023

Lions Club Roeselare organiseert jaarlijks een filmgala ten voordele van het goede doel. Op 27 april 2023 vindt de 13e editie plaats. Voor deze editie wordt de volledige Cityscoop Roeselare afgehuurd en rollen we exclusief de rode loper uit. Er is keuze uit 3 film-voorstellingen: ‘Demain Tout Commence’, ‘Top Gun: Maverick’ en ‘The Chapel’. Na de voorstelling kunt u genieten van een sprankelende receptie.

Filmvoorstellingen

Er is keuze uit 3 filmvoorstellingen.

Demain Tout Commence

Samuel (Omar Sy) leidt een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin (Clémence Poésy), een van zijn vroegere veroveringen, langskomt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby Gloria. Als Kristin ervandoor gaat en de baby bij Samuel achterlaat vertrekt hij halsoverkop naar Londen om haar terug te brengen naar haar moeder, maar zonder succes. Vader en dochter vestigen zich in Londen waar Samuel als stuntman gaat werken en zich ontpopt tot een liefdevolle, onconventionele vader. Acht jaar later zijn hij en Gloria een onafscheidelijk duo. Maar dan duikt de moeder van Gloria opnieuw op en wil ze haar dochter terug… .

Top Gun: Maverick

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat

The Chapel

The Chapel is de nieuwe film van Dominique Deruddere en vertelt het verhaal van de drieëntwintigjarige virtuoze pianiste Jennifer Rogiers die het grootste deel van haar leven met een vreselijk geheim heeft geleefd. Wanneer ze aan de finale van de wereldberoemde Koningin Elisabeth Wedstrijd mag deelnemen, komt de herinnering aan een traumatische jeugdervaring weer naar boven.
Voor dit spannende drama castte Deruddere de jonge Antwerpse belofte Taeke Nicolaï (“Yummy”) voor de rol van de jonge concertpianiste Jennifer. De vader- en moederrol zijn respectievelijk weggelegd voor Kevin Janssens (“De Patrick”, “Fair Trade”) en Ruth Becquart (“Red Light”, “Over Water”).

Goede doel: Fonds LISA

Fonds LISA (Lions International Student Academy) biedt ondersteuning aan studenten die door sociale, familiale of financiële omstandigheden moeilijk de stap van het secundair naar het hoger onderwijs kunnen zetten.

Fonds LISA zorgt niet enkel voor financiële en logistieke steun, maar staat ook en vooral garant voor een persoonlijke begeleiding op maat van de student. Vrijwillige ‘peters en meters’ staan de student met raad en daad bij gedurende gans het traject van de opleiding, van inschrijving aan de hogeschool of universiteit tot en met de diploma-uitreiking.

Door te blijven investeren kan Fonds LISA verder uitbreiden en worden uitgerold over andere regio’s. Op die manier kunnen steeds meer talentvolle jongeren de kansen krijgen om een mooie toekomst tegemoet te gaan. Fonds LISA zorgt voor een sociale, financiële en maatschappelijke meerwaarde en is een win-win voor zowel student als samenleving.

Langs deze weg vragen wij uw steun als sponsor. Hieronder kunt u onze aantrekkelijke sponsorsformules vinden. Vol vertrouwen hopen wij op uw vrijgevigheid te mogen rekenen en u te mogen begroeten op ons filmgala.

Sponsors

Je kan het volledige sponsordossier downloaden via onderstaande link.

Tickets of sponsorpakket bestellen

Brons
€ 375
(inclusief 5 gratis toegangskaarten* met receptie nadien)
Zilver
€ 1.000
(inclusief 10 gratis toegangskaarten* met receptie nadien)
Goud
€ 2.000
(inclusief 20 gratis toegangskaarten* met receptie nadien)
Platina
€ 3.750
(inclusief 30 gratis toegangskaarten* met receptie nadien)
Uw logo op de affiche.
Projectie van uw logo voor de film start (grootte/tijd afhankelijk van het sponsorpakket.
Uw logo met andere logo’s op scherm (5s)

Uw logo alleen op scherm (5s)

Uw logo of filmpje alleen op scherm (10s)

Uw logo of filmpje alleen op scherm (20s)
Projectie van logo op TV-schermen en banners doorheen gebouw
(klein)

(groter)

(groot)
Voorstelling van uw bedrijf via bedrijfsfilm of presentatie.
(Filmpje van 10s)

(Filmpje van 20s)
De naam van de cinemazaal
krijgt de naam van de sponsor
inrichting van de zaal met
sponsormateriaal + banner
aan de ingang van de zaal.
Uw logo op de achterzijde van ticket.
Uw logo op voorzijde van het ticket
Gepersonaliseerde VIP-tafel
(2 VIP-tafels)

(3 VIP-tafels)
* 1 toegangskaart heeft de waarde van € 50. Extra toegangskaarten kunnen ook nog apart aangekocht worden.

Uw aanvraag dient te worden betaald op rekeningnummer BE 20 4675 0261 2156 van ‘Lions Club Roeselare’ met vermelding van (bedrijfs)naam. Bij laattijdige betaling blijven de overeengekomen bedragen verschuldigd, maar kunnen de toegangstickets voor het evenement door de organisatoren worden doorverkocht.

Gelieve de benodigde logo’s en/of afbeeldingen zo spoedig mogelijk digitaal te bezorgen aan uw contactpersoon bij de club.